ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ДА ЛИ АМЕРИКАНЦИ ТРЧЕ ПРЕД РУДУ

Половином јуна, у серијалу "Помоћ екстрасенса у полицијске и војне сврхе", писали смо о тајни модула помоћу којег је могуће завладати глобалним процесима. Наш земљак М.Ж из околине Коцељеве у Тамнави још шездесетих година је открио "механизам римске империје" због чије злоупотребе су пропали многи светови и многа земаљска царства (Атлантида, Римска империја, Маје, итд)
Овај модул истражују сада експерти Војске Југославије, иако је реч о граничним подручјима науке.

Тада смо нагласили да, по виђењу супервидовите слепе Бугарке Ванге долази време све већих чуда, када ће наука направити огромне помаке у сфери нематеријалног. Тада ће порасти одговорност човека за судбину планете. Увећањем човекове моћи, расте погубност његових грешака. Као једини и императивни задатак човечанства Ванга је апострофирала мир.



А тибетански мудраци, у својим списима издатим још 1880. под насловом "Писма Тибетанских мудраца" саопштили су: Ниједној раси нити њиховим огранцима, владајући закон не дозвољава огрешење о права наредне расе или подрасе, а још мање - да злоупотреби знања и моћи који припадају цивиизацијским наследницима".

Контролни модул

Један од механизама тих глобалних знања и моћи, према истраживањима езотеристе аматера М.Ж, из околине Коцељеве, налази се и на Балкану, под српским тлом, прецизније у подручју Београда. Овај механизам, који је М.Ж уловно назвао "Механизам Римске Империје" и сагласно њему израдио мини-модул којим се могу контролисати, на одређени начин, светски процеси, заправо је кључ успона или пада целе садашње наше цивилизације.

Пред његовим пројекцијама и анализама, право располагања судбинским глобалним енергијама је временски рангирано и свака злоупотреба активира "зли бумеранг власти".
А та временска листа приоритета гласи : 1. Русија, 2. Кина, 3. Српске земље, 4. Италија, 5. Француска, 6. Велика Британија, 7. САД, 8. Јапан, 9. Турска, 10. Немачка, 11. Швајцарска, 12. Грчка.

ЛОГИЧНО ЗА - МИР

Намеће се одмах питање, да ли САД својим понашањем јединог и првог светског моћника "истрчавају пред руду" , не поштујући природни, судбински, редослед моћи (о квалитету владања да и не говоримо).

У овом светлу, неки наши езотеристи сматрају да су Милошевићеви потези сасвим логични и судбински сагласни као контратежа бумерангу зла. Они су изнуђени и морали су да се догоде, јер је реч о нужном успостављању равнотже.

ПРЕТИ ЦИКЛУС РАСПАДАЊА

Јула 1992 године, за округлим столом "Архиве Кљакић" што је потом објављено у књизи "Како помоћи Европи", аутора Војислава Хаџидевића, цитиране су и ове езотеријске поставке.
"Ако се Балкан (струна света - Катена Мунди) Јерусалим (пупак, омфалос света), Арарат (плексус, солари света), Кашмир (треће око света) и Тибет (кров света) ускоро не умире и не уравнотеже, онда ће се разарајуће вибрације, које се сада роје и суперпонирају у својим извештајима, пренети резонанцијом до најдаљих кутака Земље, тако да нигде неће постојати сигурно место за живот људи. Свет се управо налази на прагу једног таквог циклуса распадања, било да је, или није, свестан тога (неће о томе да мисли или га подсвесно прижељкује). Разрешење (праведно-неправедно) ово наизглед безизлазна ситуација (раздробљен, отуђен, заведен, нехуман, неетички, празан свет, без Бога, без Човека) јесте у БУЂЕЊУ И УСАГЛАШАВАЊУ ЕНЕРГИЈА НА СВИМ НИВОИМА ЉУДСКОГ БИЋА".

15.06.1994 Експрес политика, М. Расулић

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat