ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Модул влада светским процесима

М.Ж из околине Коцељеве, шездесетих открио "Механизам римске империје" за који тврди да је кључ успона и пада цивилизација.

Војни специјалци редовно прате, као што смо већ напоменули, све интересантне информације из разних области људског деловања, па и из области активности људског мозга - посматрано са аспекта мишљења. По речима С.Б једног од војних стручњака за гранична подручја науке, корисни подаци, аналогије и синхроницитети могу се срести и у најектремнијим и најнеобичнијим маштањима људи који с у између осталог редовни пацијенти наших познатих психијатара и психијатријских клиника.

Срећом много је више проналазача, футуриста, маштара и иноватора којима лекарска помоћ није потребна. Један од таквих је свакако М.Ж из околине Коцељеве, који је још шездесетих година започео потпуно сам, врхунска езотеријска истраживања, о којима сад брине екипа војних стручњака. По свему судећи М.Ж је на трагу модула за управљање глобалним светским и планетарним процесима. Он је свој проналазак назвао "Механизам римске империје" и може се сматрати неком врстом одгонетке зашто су велике цивилизације Маја и ИНке доживеле невероватан успех и пад. Многи сегменти ове теорије поклапају се са елементима парафеномена.



МОЋНА ЕНЕРГИЈА УМА

Тесла је у своје време указао на моћ удружене и усмерене енергије људског ума, било да је она са позитивним предзнаком (благостање и напредак) или негативним (немири, ратови). Зато не чуди велика трка међу развијеним земљама ко ће се први дочепати тајне енергетске основе Космоса. М.Ж тврди да су све нестале цивилизације тежиле да завладају глобалним процесима света, па и шире (продор у Космос) путем пменутог "Механизма римске империје".

Тибетански мудраци су одавно указали на сличан механизам: Ниједној раси, подраси нити њиховим огранцима, владајући закон не дозвољава да се огреши о права наредне расе или подрасе, а још мање да злоупотреби знање и снаге које припадају цивилизацијским наследницима (Писма тибетанских мудраца из 1880 године)

Један овакав моћан механизам према документацији М.Ж из 1957 године, коју је недавно дао војсци на располагање, налази се и на тлу Балкана, у зони српских земаља.
Према тим записима и цртежима право располагања судбинским енергијама је строго рангиран (временски) и изгледало би отприлике овако 1. Русија, 2. Кина, 3. Србске земље, 4. Италија, 5. Француска, 6. Велика Британија, 7. САД, 8. Јапан, 9. Турска, 10. Немачка, 11. Швајцарска, 12. Грчка

СЛЕПИЛО ВЛАСТИ

М.Ж је направио и лоптасти модел модула за одржавање равнотеже светске власти. Модул неодољиво подсећа  на увеличан вирус сиде, а функција се слаже са најновијим сазнањима о изгледу и функцији Земљиног језгра (кристал у срцу планете и законитости који у себи обједињују више врста познатих енергија). Покретањем механизма модула (срчани кардан, платформа, убрзања од нуле до 111 успорења итд) добијају се механички, физички, топлотни, електрични, светлосни
хемијски, атомски, биоенергетски, ментални и космички ефекти.

Недобронамерно руковање оваквим енергијама и ремећења равнотеже, међусобне и на релацији Земља - Космос (планета има своје пипке, кључеве са којима је повезана са Космосом, као што јевирус АИДС инкорпорира у здраву ћелију) - значи саморазарање. Тим механизмом су се самоуништавале цивилизације Рима, Египта, Атлантиде, Монгола, итд.

М.Ж сматра да се исправним руковањем овим модулом може зауздати слепило власти, какво управо сублимише у "Новом светском поретку". Њиме је могуће, наводно, неутралисати претње и ефекте евентуалног нуклеарног рата. Да ли је такав механизам у утроби Земље смештен на нашем тлу, узрок што су се сви окомили на Србе - предмет је истраживања.

"РАВНОТЕЖА ТРОУГЛА"
Већ смо детаљно писали о предусловима за напредак цивилизације, на највишим земаљско-космичким плановима. Кроз казивање Даскалоса, највећег православног мистика, који је објаснио да добробит планете може уследити само ако се задовољи космички закон равностраног троугла - апсолутна равнотежа
ЗНАЊЕ (МУДРОСТИ) - МОЋ - ДОБРОТА

ВРЕМЕ ЧУДА

По виђењу Ванге, долази време све већих чуда, када ће наука направити огроман помак у области нематеријалног. Зато морамо, каже она, бити одговорни да не дозволимо да због наших грешака живот на земљи нестане. Она наглашава: "Понекад видим поцрнелу, сагорелу земљу, а по њој се вуку као сенке, групице људи.

Једини спас је по Ванги, мир. Другог избора нема. Ако до мира не стигнемо разумом, мир ће нам бити наметнут неумољивим законима космоса, а та принуда може да буде веома скупа за људски род.  

Експрес политика, среда 15.јун 1994 год.
Мирослав Расулић



0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat