ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Мистерија планете Авалон и Авале

Ако су Плејађани људи, зашто нису на Плејадама? Има пуно тема које интиригирају и заокупљају, али ништа није занимљивије него знати и разумети историју иза галактичких сила које обликују нашу галаксију данас.

Плејађани су данас хибрид аутохтоне људске популације која је одувек пребивала на планетама звезданог система Плејада и избеглица који су дошли са планете Авалон. Авалон је први познати људски свет који је доживео ужасавајуће уништење у рукама Рептила и Греја. У далеким пределима наше галаксије избио је галактички рат који је довео до тога да су Рептили потпуно уништили дом планету Авалона – Лиру. Одатле су становници пошли да траже уточиште на далеким планетама ван контролишућег домашаја Рептила. Тражећи сигуран пролаз, Лирани су се сусрели са једном од најмоћнијих раса познате нашем Универзуму, Арктуријанцима.



Од онда је створена Галактичка Федерација која је осигуравала да се не дозволи потпуно уништење планета и омогућила је равнотежу моћи у галаксији контролисаној од стране „злих“ Рептила и Греја. Већина Лирана (становника Авалона) нашла је уточиште на планети Ера, у сазвежђу Плејада. Тамо су Лирани напредовали у смеру како су их Арктуријанци подучавали и постали раса коју данас знамо као Плејађане. Неки су се Плејађани нашли овде на Земљи и одлучили су да се населе са древним културама прошлости. То је разлог што неки становници Земље осећају дубок зов и дубоку повезаност са свемиром (Радници
Светла*/Звездосеменици**).

У суштини Плејађани су раса која је одвојена од своје дом планете Авалона али су примили јак позив ка досезању виших нивоа духовности и боре се против злих „планова“ других раса кроз позитивне моћи Универзума. Данас нема података о њиховој дом планети Авалону и њеној локацији, али се прича да је напуштена милионима и милионима година. Због прошле историје, Плејађани се боре са тешкоћама емотивне узнемирености и беса према другим расама које желе да освоје мање напредне планете.

Ово представља огромну препреку Плејађанима због њихове жеље да следе пут
Радника Светла. Плејађани данас поседују напредну технологију која им омогућава да од Рептила заштите своју нову планету Ера (као и галактичке мировне споразуме уређене од стране Галактичке Федерације) и такође представљају заштитни оклоп борбеног простора за одбрану планете Земље у случају још једног Галактичког рата.

*Радници Светла (Lightworkers) – подижу вибрацију планете и шире енергије на бази светла (примарно порекло им је Земљана димензија) – шире тренутно постојеће светло
**Звездосеменици (Starseeds) – главни извор постојања пре те инкарнације су им звезде и соларни системи – они сеју нове системе светлости – помажу у буђењу сећања на Светло Ствараоца.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat