ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Папа позива на успостављање Новог светског поретка пре пропасти долара

Папа Фрања је кренуо да обилази свет и да страствено позива на успостављање „Новог економског и еколошког поретка где сви међусобно деле добра ове планете“.

У снимку са YоуТуба-а, објављеном на каналу Редсилверј, објашњава се оно што је по аутору овог снимка суштина која се крије иза папиног позива.

У снимку се, пре свега, истиче утицај који папа има, узимајући у обзир чињеницу да Католичка црква има преко милијарду следбеника широм света.

Иако папин позив каже да сви међусобно треба да деле добра ове планете, коментатор у снимку оцењује да је таква изјава ништа више од неслане шале, и истиче да су према Новом светском поретку богаташи ти који имају могућност да експлоатишу добра ове планета. Такође, кометатор прави осврт и на вест посвећену папиној изјави да је неопходна „револуција“ како би се климатске промене ставиле по контролу, и предлаже да се папин говор игнорше.




Позивајући се на кризу у Грчкој и Порторику, коментатор указује на глобалне планове да се сломи Америка, и то кроз слом долара, и истиче да су папини говори одржани пре колапса у Америци. Исто тако, коментатор напомиње да је глобални колапс оно што следи, и да се права финансијска криза не дешава у Грчкој, већ у Кини.

Wебтрибуне.рс

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat